Nieuws en updates

Tijd voor vakkennis

Over oude kaas valt heel wat te vertellen. En dat doen we dan ook graag! Op deze pagina vind je regelmatig nieuwe blogs van foodprofessionals uit de wereld van horeca, fast service, catering en kaasproducenten.

Tijd is ons belangrijkste ingrediënt

Onze oude kaas heeft tijd nodig om oud te worden. Dat klinkt logisch. Maar er komt heel wat bij kijken. Het goed laten rijpen van kaas is een samenspel van receptuur, rijpingsklimaat, vakmanschap en inderdaad: tijd.

De smaakdiversiteit van onze oude kazen is hoe dan ook het resultaat van zorgvuldige rijping. Onze recepturen zijn uiteraard geheim, maar over de rijpingsperiode zijn we transparant: de exacte rijpingsweken vind je namelijk terug op de kazen zelf én op de etiketten.

Meer over ons
about-img-new
  • award-img-1

    55 en 100 weken bekroond met drie sterren

    Superior Taste Awards 2021

  • award-img-2

    De beste kaas ter wereld

    Wereldkampioenschap voor kazen

  • award-img-3

    De allerlekkerste Gouda 48+ oud van Nederland

    Gouda Cheese 2020