De Rotterdamsche Oude 100 Weken – Kwart

De Rotterdamsche Oude 100 weken is pittig en heeft – net als goede wijn – een lange nasmaak. De ‘overjarige’ kaas is brokkelig en heeft veel rijpingskristallen die duidelijk zichtbaar zijn. Deze kristallen zorgen voor een uitbundige, volle smaak. Hierdoor is De Rotterdamsche Oude 100 weken een verrijking voor kaasplanken, borrelplanken, pasta’s en vele andere culinaire creaties.

Product bestellen

Deze kaas in uw assortiment?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Deze kaas is verkrijgbaar bij

RECEPTEN RECEPTEN RECEPTEN RECEPTEN
text-line

Tijd voor culinaire variatie

Oude kaas is een smaakmaker van de bovenste plank. De gerijpte kazen van De Rotterdamsche Oude zitten dan ook boordevol culinaire kansen. Of je nu een broodje oude kaas serveert of een uitbundig vijfgangenmenu verrijkt met oude kaas: je gasten weten de intense aroma’s en smaken beslist te waarderen!

Bekijk alle inspiratie